14 Mart 2009

...siz değerli -olmayan- okuyucular...

Bakın açık olalım sizinle. Olacaksa bir beraberliğimiz bu karşılıklı aşkla ve sevgiyle yoğrulmuş olmasın. Gerek yok buna. Sadece anlayalım birbirimizi yeter okuyucular.
Şimdi Neyse ve her neryse yazıalrında kullanırlar bu tabiri. "siz değerli -olmayan- okuyucular" derler. Bakın bunun amacı sizin değerli olmadığınızı falan yansıtmaki bıyık altından gülüp çok zekiyim imajı vermek değildir. Bunu kullanırız; çünkü sizin de bildiğiniz üzere (hayır şu an bilmiyorsunuz) yazılanları kimse okumuyor şu an. O gün geldiğinde de sakın alınmayın dostlarım. Evet sizin için yazmıyor Neyse ve her neryse; ancak bu size değer vermediğimizi göstermez. Aksine, çok veriyoruz. İşbu sebeptendir ki kendimiz için yazıyor ve bunu aslında size bir lüks değil de ihtiyaçmış gibi sunuyoruz.
O yüzden siz değerli okuyucular, "-olmayan-" gördüğünüzde alınmayın. Ben de böyle şeyler yazmaya devam edebileyim ki, önemseniyormuş izlenimi vereyim kendime. Bu kadarcık izin verin, henüz olmasanız bile baskınızı üzerimde hissediyorum...

1 yorum:

her neyse dedi ki...

aah, biz bencil insanlar mıyız ?
hayır, hayatımızı çevreye adamışız..