14 Mart 2009

Blogumuzu Öğreniyorum Olay 2

Sevgili - olmayan - okuyucularımız, bu etiket meselesi var, bilmem fark ettiniz mi ? Onları, yazılarınızın içeriğiyle ilgili küçük ipuçları vermek için kullanıyorsunuz, yazdıklarınızın belli bir konuda olanlarıyla ilgilenen bir insan, hemen sol frame'deki etiketler kısmından işine yarayacak olana basıp, gelen yazıları okuyabiliyor. Bir nevi filtreleme olayı. İyi okumalar.

Belirtmem lazım, yarın bir gün çok ünlü bir yazar olup dünyayı sarstığımda, kitaplarımı Comic Sans yazı tipi ile, on altı puntoda ve pembe kağıt üzerine turuncu renk ile bastıracağım. Buna rağmen okunuyor olmam, yazarlığımın ne derece muhteşem olduğunun kanıtı olacak.
--
buradan sonrasını Neyse yazdı.
Neyse son derece gıcık etti bu hareketiyle her neyse'yi.
Neyse çok mutlu.
--

6 yorum:

neyse dedi ki...

Şimdi bende niye her neyse'nin her yazdığına yorum yapma ihtiyacı doğdu? Bak bu olmadı işte. Ben yine de onu okuyorum ama, merak etmesin. Yorumları gerekmedikçe yapmayacak ve ilerde - şimdilik olmayan- okuyucularımıza bırakacağım yorum olayını. Çünkü biliyorsunuz bir blog açmak son derece zor ve işinde ehil olmayı gerektiren bir şey. Siz mesela isteseniz bir dakika içinde açamazsınız. Evet, öyle. Gerçekten...

her neyse dedi ki...

Bence "adım adım blog açma - bir amatörün gözünden" isimli bir blog sitesi kurabiliriz. ya da "yeni başlayanlar için blog zımbırtısı"

zımbırtı dediğime bakma, pek güzel bir olay.

neyse dedi ki...

So nderece yavan. İkinüçüncü bir gözden bakınca bayık geliyor. Kısa ve öz olsun aslında her neyse'cim, hani sözlükte nick seçmek gibi.Uzunlar değer kaybediyor...

her neyse dedi ki...

Hayır ben yeni bir blog açmaktan söz ettim. Elbette bu blog için yavan. Burası mühim bir yer, o muhabbetlerle öldüremeyiz, kıymetli.

her neyse dedi ki...

ara: akıl fikir

neyse dedi ki...

eh birini bitirmeden ikinicye başlamak tam sana gör zaten. nereye gitti kontrollü her neyse?
bu blog tutsun, bir milyon tane bile açarız.
bkz:(süper seksi müthiş insan neyse)